Działo Opublikowano 15 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2003 A więc Marek sobie robi testy wszystkie oprócz tych do Gf4 i jest ok, ale w demie a dokładnie od drugiej części na ekranie sa tylko jakieś kolory i logo 3D Marka. Config jak widać na dole :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madmax57 Opublikowano 15 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2003 a ja mam inny problem wszystkie testy ida ale przy 3 tescie sound wywala do windy i przez to niemoge publikowac wynikow POMOCY co to moze byc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qrczak Opublikowano 17 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2003 mam ten sam poblem z dzwiekiem i tez nie mam pojecia o co chodzi :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyzmo Opublikowano 18 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2003 a ja mam 10500 p. albo sie zacina w polowie Ciekawe jaka mszyna moze miec 10000tys. hehehe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madmax57 Opublikowano 18 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2003 co ty masz za sprzet bo na radkach9700pro i xp@3000+ tyle niemieli??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 18 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2003 Pewnie sie pomylil. Jezeli chcecie opublikowac wyniki, a w dalszej czesci test sie wylacza to odznaczcie wszystkie testy oprocz pierwszych 4 (dx8 - 3). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rob_e Opublikowano 18 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2003 zadziwiające: najpierw wszyscy przeklinali nowego 3dM a teraz sie martwią ze u nich nie chodzi... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość doc Opublikowano 21 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2003 Ja tez mam taki sam problem ja Wy. tzn. podczas testu CPU TEST 2 komp wisi i tyle. Sprzet nie byl w zaden sposob pokrecony; pelne defaultowe ustawienia. Dziwne tez jest to ze ten sam program (tzn. ten sam plik) u mojego kumpla dziala a u mnie nie:( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...