Skocz do zawartości
bolloa

Gateway Fpd 1830 Problem

Rekomendowane odpowiedzi

Witam zwracam się z prośbą w sprawie problemu z monitorem gateway fpd 1830 Po instalacji na komputerze systemu operacyjnego Windows vista home premium 32 bit i po podłączeniu do niego właśnie tego (gateway fpd 1830) monitora,system prawdopodobnie go

nie wykrywa .W trakcie uruchomienia komputera można wejść w bios i wszystko jest wyświetlane na monitorze jednak jak zacznie ładować się system, monitor nic nie wyświetla a po ok. 30 sekundach się wyłącza.Niestety nie mam sterowników do tego

monitora pod vistę. Proszę o pomoc jak rozwiązać ten problem z góry Dziękuje za pomoc.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Masz możliwość sprawdzenia monitora na Windowsie XP?

Poza tym znalazłem coś takiego:

7004201.exe - 7004201 FPD1830 Update to resolve the DVI connection not working for Nvidia based video cards

Link Edytowane przez Vennor

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Masz możliwość sprawdzenia monitora na Windowsie XP?

Poza tym znalazłem coś takiego:

Link

Tak na XP jest wszystko ok.Dziwna sprawa z tym monitorem ,ludzie z którymi rozmawiałem na ten temat twierdzą że nigdy się z takim problemem nie spotkali.Może powinienem instalować system właśnie z podpiętym tym monitorem (system instalowałem do komputera jak był podpięty samsung 753 DFX i było ok) jednak myślę że jest to mało prawdopodobne aby to było przez to.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi