pablo78 Opublikowano 14 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2008 witam! mam lapka Toshibe satellite a200 14d system vista. od jakiegos czasu dosc czesto zawiesza mi sie system i nic nie da sie zrobic i trzeba wylączyc komputer i włączyc ponownie. wiecie jaka moze byc tego przyczyna?? thx i pzdr. :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kvazi555 Opublikowano 14 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2008 system vista. :-D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo78 Opublikowano 14 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2008 no wiem! mnie tez system sie podoba!! ale cos moze jeszcze dopiszesz! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kvazi555 Opublikowano 14 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2008 Może poprostu masz jakis syf na dysku, cos sie zaplatało, miałem wczoraj podobny problem z moim złomem, łapach zwiechy na nic nie reagował, tylko reset OS ładował sie baaaaardzo długoooo, ale niezawodny format pomógł i wszystko smiga :) i jak masz możliwość to zmień Łindołsa na iksPe. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo78 Opublikowano 14 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2008 a jak pieknie by było jak by sie tak prosto formacika robiło. płytka recovery jest i kasuje cały dysk. za duzo danych do kopiowania nie chce mi sie-kiedys pewnie bede musiał ale na razie szukam innego rozwiązania. przeskanowałem go antywirusem i nic nie wykrył. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo78 Opublikowano 17 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2008 i nikt nic nie wie?? :-((((((((((((((((( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwy05 Opublikowano 17 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2008 (edytowane) sprawdz temperatury, przeskanuj pamieci, kombinuj... przyczyn moga byc tysiace a wrozek tu nie ma. Edytowane 17 Stycznia 2008 przez siwy05 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
teeron Opublikowano 19 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2008 (edytowane) witam mam podobny problem jak w topicu z tym ze ja juz mam nowy windows i mysle ze jest to zwiazane z temp ktora jednak chyba nie jest duza (48C na athlon64 3400+). Problem pojawia sie zazwyczaj po ok 2h uzytkowania czasami szybciej. Czym najlepiej przetestowac gruntowo lapka? EDIT: LOL ludzie ale odkrycie :P Po wyłaczeniu wbudowanej karty bezprzeowodowej wszystko dziala jak nalezy. Edytowane 19 Stycznia 2008 przez teeron Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo78 Opublikowano 20 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2008 a jak to wyłączyc? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
teeron Opublikowano 20 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2008 (edytowane) musisz wcisnac klawisz funkcyjny + znak antenki na jednym z klawiszy z liczbami (nie mowie o klawiaturze numerycznej) Edytowane 20 Stycznia 2008 przez teeron Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo78 Opublikowano 3 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2008 wykasowałem wieksza czesc danych mam teraz duzo wolnego miejsca na partycjach i komputer przestał sie zawieszac? mozliwe jest zeby zbyt pełne (choc nie do konca kilka giga miałem wolnego na kazdej partycji) dyski były powodem wieszania sie komputera?? pzdr. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...