jorda88 Opublikowano 14 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2008 tak jak w temacie mam do wymiany za około 10/20zł tyle mnie to bedzie kosztować :). Mam kupca za 370zł na mojego i chce szarpnąc z allegro jakies ati w tej cenie tylko czy warto w to sie bawic ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
naxt Opublikowano 14 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2008 tak jak w temacie mam do wymiany za około 10/20zł tyle mnie to bedzie kosztować :). Mam kupca za 370zł na mojego i chce szarpnąc z allegro jakies ati w tej cenie tylko czy warto w to sie bawic ?NIE Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michaelius Opublikowano 14 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2008 Po co ? Wydajnosc bedzie praktycznie identyczna z malymi odchyleniami raz na korzysc jednej raz drugiej. Jak chcesz wymieniac to na 3850 256 albo 2900pro 256bit to juz bedzie jakis realny odczuwalny przyrost. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...