kupujący Opublikowano 14 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2008 Witam wszystkich. Mam 3000 zł na nowy komputerek i w sumie już chyba wybrałem. Ale przed ostatecznym kliknięciem proszę o kilka opinii fachowców :D Bardzo dziękuje za każdą odpowiedź na mojego posta. Dzwoniłem w sprawie tego kompa i mogę go zmodernizować, lecz nie wiem czy potrzebna jest jakaś zmiana w tym zestawieniu. Z góry dziękuje za pomoc i każdą podpowiedź. Oto mój komp: KOMPUTER ZA 3000 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reaktiv Opublikowano 15 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2008 Ja bym chyba wzial: - inny dysk, WD 320GB albo 2x - grafe, GF 8800GT - dzwiek, Creative X-Fi ProGamer Ale lepiej niech fachowcy sie wypowiedza ;d Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jorda88 Opublikowano 15 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2008 http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=247005 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...