VR6 Opublikowano 15 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2008 Witam ostatnio stwierdziłem, że nadszedł czas zmiany myszki na coś lepszego niz a4tech swop3 za 16zl ;), przyznam ze konputera używam głownie do internetu i gier... dlatego potrzebuje porady która z wypatrzonych przeze mnie myszek najlepiej nadaje sie do grania oto moje typy: Logitech mx400 (chyba mój faworyt) Lgitech mx610/620 (czym sie różnią oprócz tego ze 620 ładniejsza?) Microsoft Laser Mouse 6000 w ostateczności rozważam też: microsoft habu (podobno świetna, choć nie specjalnie podoba mi sie jej wygląd) microsoft Intellimouse Explorer 3.0 (nawet ok, tylko jakość wykonania podobno niciekawa) A4tech X750f (średnio mi sie podoba) Która będzie lepsza, jeśli to możliwe to proszę o uszeregowanie ich (od najlepszej) i krótką charakterystykę... Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 15 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2008 http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=53972 Poczytaj troche i pisz w odpowiednich tematach. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...