ShDe Opublikowano 16 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2008 (edytowane) Dzis ojciec odebral nowy samochod z komisu- Skoda Octavia combi, w samochodzie bylo fabrycznie zamontowane radyjko takie jak w temacie dokladnie to co na obrazku No i teraz jest problem, jak bylem tam ~3 dni temu i ogladalem auto, wszystko bylo ok, radio dzialalo wyswietlacz tez. Przed chwila bylismy z ojcem na rundce, ja zadowolony wzialem plytki cd z domu zeby sprawdzic jak gra to cudo, a tu zonk, na wyswietlaczu 3 kropki na krzyz :| Niewiem co z tym zrobic, czy jechac z tym do komisu i probowac gadac zeby mi to naprawili lub dali nowe radio, czy moze poprostu naprawic to jakos. Moze ktos z was mial juz taki problem i moglby pomoc, bylbym bardzo wdzieczny :) EDYTA: Dodam, ze radio normalnie gra i odtwarza plytki, nie dziala tylko wyswietlacz. Edytowane 16 Stycznia 2008 przez -ShaDe- Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hipo Opublikowano 8 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2008 Normalna przypadłość tych radyjek. Zresztą nie tylko tego modeli ale wszystkich balupunktów z tego okresu. Sam mam bardzo podobny model do twojego i też działam na ślepo bo nic nie świeci. Kiedyś na tej stronie http://www.studio24.prv.pl/ był odnośnik z namiarami do gościa który przywracał wyswietlacze do życia. niestety nie ma go juz i nie wiem czy zrezygnował z napraw czy co tam sie zmieniło. Zawsze możesz do autora maila skrobnać i sie dowiedzieć. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...