_bollo_ Opublikowano 17 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2008 Hej! Obecnie mam A3000+ na s757 do tego R1950Pro 2gb ramu itd, na co polecacie to wymienić, gw chodzi o czas oczekiwania na wizualki ;) aha, płytka mAtx, sorry za byc może lamerskie pytanie, ale niestety z rynku pctów wypadłem juz z 2 lata temu ;) pozdro! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ainaruth Opublikowano 17 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2008 jeszcze dobrze by było jakbyś powiedział ile kasy chcesz na to wydać.. bo po kosztach minimalnych masz mATX Gigabyte GA-P31-DS3 + Intel E2160 + 2x1GB Kingston/Goodram DDR2 667 całość ładnie się kręci i zmieści się na pewno poniżej 700PLN Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_bollo_ Opublikowano 17 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2008 Myslałem wlasnie o tych granicach, nie chce wydawac na sprzet mnowsto kasy, zey stracił na o 50% wartosci po paru miesiacach... pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...