CavV6 Opublikowano 16 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2003 Mam problem, a rzecz w tym, że czasami w grach przy włączonym EAXie jest tylko prawy kanał :arrow: - nie ma połowy efektów - gdy EAXa wyłączę i włączę - jest OK, a po restarcie kompa - znów to samo, reinstalowałem stery na nowsze, a problem pozostaje... :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daFojtek Opublikowano 16 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2003 najwyrazniej albo cos ci sie gryzie z przerwaniami lub w gorszej sytuacji pada ci karta. Mnie sie tak kiedys robilo ale okazalo sie ze bylo zwarcie na kablach i wieszalo mi jeden kanal Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qrczak Opublikowano 17 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2003 moze jest problem z kompatybilnoscia gry z EAX`em Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...