donio Opublikowano 16 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2003 Joł. Da rade zgrać obraz z kompa na wideo??? np. przez tv-out. Przedchwila prubowalem i mi tylko dzwiek zgralo bo chcialbym film sobie zgrac :) Pozdrawiam i dzięki za rady. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S_Works Opublikowano 16 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2003 W czym masz problem? Sygnal z TV-out wyprowadz do Video-in w magnetowidzie a sygnal z Line out karty dzwiekowej do Audio-in magnetowidu. Nacisnij play w kompie i rec na pilocie magnetowidu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubert Opublikowano 16 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2003 przeciez to takie proste! qolega S_works tak ladnie wytlumaczyl ;) ja tak sobie katedre zgrywalem i na polskim ogladalismy ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
donio Opublikowano 16 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2003 hehe gdyby to było takie proste to bym nie pisał :) bo właśnie zrobiłem tak jak napisałeś lecz tylko dzwięk się nagrał i myślałęm że coś źle zrobiłęm ale jeszcze pokombinuje... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuKaSeKbP Opublikowano 16 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2003 podlacz kabel s-video czy jak tam do telewizora.... dzwiek odzielnie... potem wide przez euro i nagrywasz z av1 2 lub 3 ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 16 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2003 yyh :) ja to juz tak nawet kiedys Amige podlaczylem hehehe :) jak na scali robilem prezentacje przed filmy z roznych wycieczek :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S_Works Opublikowano 17 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2003 hehe gdyby to było takie proste to bym nie pisał :) Napisz cos wiecej, czy masz wyjscie composite video czy S-VHS z przelotka , jaki masz magnetowid (jakiej firmy i jak stary) Czy uzywasz tv-tool czy nView czy tvcc2000 czy jeszcze cos innego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
donio Opublikowano 17 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2003 O w dupe ale ja jestem zdolny... jush wiem. Przecież musze odpalić to tak jakbym odpalał na tv... ale z mnie łoś. A wideo jest Thomsona jakieś nowe. Dobra wieczorem się wezme za to... THX Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...