Jurek_Z Opublikowano 19 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2008 Mam procesor AMD X2 4400, 4x1GB RAM, kartę dźwiękową Audigy2 i kartę graficzną ASUS EN7900GTX. Jaką płytę główną powinienem kupić, żeby wykorzystać te elementy. Jakie płyty soket 939 są najlepsze, czy może poszukać znowu A8N-E ale z nią jest pewien problem - karta graficzna koliduje z wentylatorem chipsetu. Pozdrawiam Jurek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 19 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2008 A napisać ile masz kurde kasy to nie łaska. Asusa albo DFI szukaj. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jurek_Z Opublikowano 19 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2008 A napisać ile masz kurde kasy to nie łaska.Jestem gotów zapłacić za jakość. Nie zamierzam na razie zmieniać komputera więc mogę wydać więcej na płytę Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 19 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2008 To szukaj DFI LP NF4, na forum ktoś nawet sprzedaje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robowsky Opublikowano 19 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2008 A nie lepiej sprzedać wszystko , i przejść na C2D ? ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...