krupieros Opublikowano 19 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2008 witam zakupilem taki zestaw podzespołów: mobo abit ip35 procek c2d e6750 2,66ghz ram ocz 4 x 1gb rev2.0 grafika gigabyte 8800gt zalman(chłodzenie) 512 dysk wd aaks 320gb zasilacz tacens 560w valeo smart nagrywarka dvd pioneer 212 sata a dzieje sie to: przy włączeniu kompa nagle potrafi sie sam wyłączyć i zarazem zaraz włączyć z powrotem (nawet kilka razy) gdy już sie włączy i zaczyna działać nie ma sygnału na monitorze (ale czasami jest) (zasilanie do grafiki jest podłączone) gdy juz dziala i jakims cudem jest sygnał na monitorze to potrafi sie zawiesic (raz nawet udało mi się włożyc cd z winem i zaczął go instalować lecz i tak sie zawiesił zaraz) próbowałem już z wypinaniem ramu oraz dvd ale to i tak nie pomogło bardzo proszę o pomoc bo już nie wiem co robić pozdrawiam wszystkich chętnych do pomocy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 19 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2008 Spróbuj odpalić kompa na jednej kości. To że wyłącza sie i włącza raz jeszcze to norma. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Armo Opublikowano 19 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2008 1. Clear cmos. 2. Sprawdź kable i połączenia. 3. Startuj z 1 kością ramu jak napisano powyżej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...