Krootki Opublikowano 16 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2003 Od jakiegoś czasu mam problem z w/w programem podczas odtwarzania filmów. Co jakieś 20-25 minut wychodzi mi następujący komunikat: I ch.j - nie wiem od czego to. Żadnych nowych codeków nie instalowałem, wszystkie filmy działają. Błąd wychodzi nawet na systemie z powyłączanymi programami z traya itp. Może to jakaś usługa wyłączona ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szulik Opublikowano 17 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2003 Allplayer ma domyślnie włączoną funkcję pokazywania informacji OSD (podaje czas filmu i zużycie procesora). Domyślnie jest to zaznaczone, ze ma się wyświetlać co 20 min. Spróbuj to wyłączyć: Ustawienia / zakładka OSD Pewnie Allplayer nie może odczytać inf o stopniu zużycia procesora i wywala ten błąd, gdy ma je wyświetlić. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 17 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2003 Bardzo madra rada. Polecam :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krootki Opublikowano 17 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2003 Uuuuu dzięki bardzo. Jak tylko wrócę do domku to wypróbuję. Już nie liczyłem na żadne odpowiedzi a tu taka niespodzianka :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krootki Opublikowano 18 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2003 Szulik masz duuuuuuuuże PIWO u mnie. Wielkie dzięki. Teraz jest wszystko OK. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szulik Opublikowano 18 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2003 Szulik masz duuuuuuuuże PIWO u mnie. Wielkie dzięki. Teraz jest wszystko OK. Jak będę się wybierał do Gdańska to będę pamiętał :D A tak na serio, to ciesze się, że mogłem się przdać... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...