hotkey Opublikowano 16 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2003 Hejka. Mam malutki problem(na serio malutki :) ). Zakupiłem sobie to co w podpisie(MoBo + proca), dałem do budy i niestety mi nie świecą ledy sygnalizujące pracę kompa/hdd :( Oczywiście były wymieniane(niebieski-power + biały-hdd). Co zrobić, żeby działały?? Niestety na ile V były nie pamiętam :( Dzięki za pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iNtEnSe Opublikowano 16 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2003 mi działają obie niebieskie - hdd lepiej - jaśniej :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 17 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2003 A dobrze podlaczyles? Niebieskie chodza zwykle na 3V, biale nie wiem...Chyba tak samo Sprawdz te ledy na jakims innym zasilaniu(zasilacz 3V, bateria, bat. sloneczne, etc) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sir Afeen Opublikowano 17 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2003 A może odwrotnie je podłączyłeś? Inna sprawa, że u mnie na RDA power led praktycznie nie świeci, chyba zapnę ją na 5V z rezystorem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...