xxxadik Opublikowano 23 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2008 Od dluzszego czasu czytam wiekszosc tematowo zestawach komputerowych wiec zlozylem mniej wiecej taki zestaw: cd e2160 + ac freezer 7 pro 2x 1gb 667 (jakich tanszy) 8800gt od palita dysk twardy mam juz stary wiec go sobie przeloze i moze w przyszlsoci zmienie na cos innego. zasilacz jakis markowy 450W np chieftec Moj budzet jest dosyc ograniczony i chcialbym wydac jak najmniej dla tego nie wiem jaka wybrac plyte glowna. Zastanawiam sie pomiedzy GIGABYTE GA-P31-DS3L a EVGA 650I ultra. Procek oczywiscie bedzie podkrecany na tyle zeby nie ograniczal 8800gt i nie wiem ktora plyta pozwoli ma na takie cos. Wiec bardzo bym prosil o pomoc bo juz kompletnie nie mam pojecia co ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziasc</span> :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 23 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2008 Jestem za Gigabytem P31 DS3L. Co do ramu bierz kingstony na elpidach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...