Grechl Opublikowano 23 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2008 Witam, może nie odpowiedni dział za co z góry przepraszam, ale potrzebuję dowiedzieć się gdzie móglbym dostać takie produkty jak w temacie tj. HP Laser Color 3800DN i Office 2003 Basic 2003 OEM. Są mi one niezbędnie potrzebne, w rolę nie wchodzą inne drukarki i modele, ta sama sprawa tyczy się offica. Jeżeli ktoś wie gdzie możne to dostać to proszę o podanie przynajmniej nazwy sklepu lub jeżeli to możliwe podanie linka do sklepu. Najlepiej internetowy. Z góry dziękuję i pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mattis Opublikowano 23 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2008 Szukaj w sklepach Koputronik.pl ESC.pl apollo.pl wiele tego jest Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grechl Opublikowano 23 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2008 Szukaj w sklepach Koputronik.pl ESC.pl apollo.pl wiele tego jest Tak tylko, że wszedzie niedostępne, oba te produkty nie są już produkawane i na tym polega problem :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mattis Opublikowano 23 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2008 to juz nie wiem;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grechl Opublikowano 23 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2008 Nikt nie jest mi w stanie pomóc :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grechl Opublikowano 24 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2008 Chyba już tego nigdzie nie dostanę :/ Obszukalem wszystko i wszedzie niedostępne ;| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...