Jarek_135 Opublikowano 23 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2008 Nowa seria zasilaczy w/w producenta. Ostatnio dość sporo artów mozna o nich znaleść na polskich serwisach. Jednak mało pełnowartościowych testów, z ktorych mozna coś więcej wyciągnąć. Ze strony producenta mozna wyczytać wszystkie dane: Mode Com. Szeroka paleta modeli, bogate, modularne okablowanie, wysoka jakośc wykoniania, rzekomo cichy, 140mm wentylator. Mode Com uderza w wysokie progi zasilaczy komputerowcyh. Przy głębszej obserwacji tematu można zauważyć bliżniacze podobieństwo zasilaczza, do innych, popularnych zasilaczy robionych przez CWT, co bardzo dobrze mu wróży. Czarny, elegancki designe, czerwony went ( kwestia gustu, osobiście wolałbym czarny ), kable w oplotach. Zasilacz może odnieść duży sukces. Ale wszystko jak zwykle w takich sytuacjach zależy od ceny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
omgwtf Opublikowano 23 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2008 Trafa, PCB, 14cm wentyl i kondzioły przypominają CWT, radiatory jak od Sirteca :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENITO Opublikowano 23 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2008 A gdzie widać tam trada i pcb, ja widzę tylko termokurczliwe koszulki przypominające wykonaniem chieteki CFT 750. Jakbyś miał dodatkowe foty to dawaj linka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
L!z@rD Opublikowano 23 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2008 Na benchmarku jest małe porownanie MC Volcano 750W,850W i 1kW. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarek_135 Opublikowano 23 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2008 Wystarczy w google wpisać :wink: I wyskakuje kilka polskich "super" artów, ale o dziwo na benchmarku dali pojedyncze fotki bebechów. Pewnie dostali je od MC w ramach wspónej współpracy... Poza drobną kosmetyką Thermaltake TP, stąd te wnioski. CWT właśnie takie radiatory i went. dawało do Chiefteców, Corsairow i TT. W skrócie, konstrukcje CWT dostępne w naszym pięknym kraju: Thermaltake TP, Chieftec CFT14C, Corsair TX i VX550 ( tylko 550! ), Mode Com Volcano, Więcej nie spotkałem. Volcano może wyjść zwycięsko z tego wszystkiego, gdyż ma najwięcej kabli ( Chieftec np. sata ma po prostu za mało, Corsair nie ma odpinanych, TT jest drogi. ), jest czarny, co większości najbardziej odpowiada, ale myślę, że o wszystkim zadecyduje cena, a tutaj znowusz wątpię, żeby Mode Com mógł sobie pozwolić na jakąś wygórowaną cenę. Sam, bliżej się im przyglądając mialem dużą nadzieję na brak plomb, ale niestety są i to wielkie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
omgwtf Opublikowano 23 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2008 A tak w ogóle to nie spodziewałem się, że moje przypuszczenia co do CWT dotrą aż tutaj :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...