jappko Opublikowano 24 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2008 Witam, Przeglądałem przyklejone zestawy, jednak w moim przypadku, potrzebuje czegoś więcej niż wnętrzności dlatego odważyłem sie założyć nowy topic. Jako, że ceny i osiągi sprzętu zmieniają się z dnia na dzień a ja już dość długo w tym nie siedziałem chciałem prosić o złożenie kompa do 3200 zł +/- 100 zł. Wiem, ze jest tu wielu ludzi którzy dokładnie wiedzą co sie opłaca a co nie, dlatego prosiłbym o zestaw w którym cena/wydajność będzie najwyższym poziomie ;) Nie proszę tez o podawanie linków (choć mile widziane) czy pisanie od razu cen, to sobie spokojnie mogę znaleźć sam. Dodam tylko, że o/c odpada, bo zestaw nie jest dla mnie. Zastosowanie raczej do gier, więc grafika to ważna sprawa. Potrzebne: Full House - mobo - procek - ram - HDD - buda - monitor, 19" LCD - 1 napęd dvdrw - zasilacz - mysz, klawiatura - głośniki Na wszystko: 3100-3300 zł Z góry dziękuje za wszystkie zestawy i drobne porady Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mattis Opublikowano 24 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2008 Sam nic nie dasz rady pomysleć / poszukać? A więc mobo : Foxconn P35A-S --- ok. 350 zł procek : e8200 --- ok. 560 zł ram : jakieś goodramy 800 mhz lub kingstony 667 mhz (bo jeśli nie podkrecasz to nie ma potrzeby lepszych) 120zł/140zł hdd Seagate 250GB 7200rpm 16MB cache SATAII Barracuda 7200.10 215 zł obudowa : może cooler master z serii elite? 130 zł grafika : hmmm tu bedzie dylemat bo cena i jeszcze raz cena moze 88GT bo ktos pisał ze mozna go juz wyrwać za 700 zł z groszami więc moze a jeśli nie to radeon 3870 lub geforce wersja z 256 mb na pokładzie tylko radze barać raczej ATI jeśli nie dasz rady zdobyć 88GT z 512mb. Reszta to jak wezmiesz sobie wypalacza to proponuje firme LG Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...