adrianie Opublikowano 24 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2008 Witam ... kiedyś bardzo interesowałem sie komputerami i OC. Musze przyznać że przez ostatni rok wogóle nie wiedziałem co sie dzieje w świecie komputerów :oops: . Teraz chciałbym sobie pozmieniać "parę" części. Z tego dzisiejszego dnia co przesiedziałem i prześledziłem komponenty co wyszły od ostatniego czasu od którego cokolwiek oglądałem to było by tak: ASUS P5E X38 - 665,00 zł E8400 3 Ghz 45nm - 630 zł OCZ 4GB DDR2 1000Mhz Platinum CL5 2x2GB - 482,00 zł (2x2GB bo chciałbym w przyszłości dorzucić kolejne 4GB) SCYTHE Mugen - 145,00 zł 1922 zł Pragnę dopisać że karty nie chce zmieniać bo raczej mi wystarczy bo w nic nie gram. Z tego co sie orientuje to zasilacz powinien uciągnąć tą konfiguracje. Interesuje mnie OC. Chciałem poznać wasze zdanie zanim coś kupię bo śledzicie na bierząco co sie dzieje w świecie komputerów :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł666 Opublikowano 25 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2008 Witam ... kiedyś bardzo interesowałem sie komputerami i OC. Musze przyznać że przez ostatni rok wogóle nie wiedziałem co sie dzieje w świecie komputerów :oops: . Teraz chciałbym sobie pozmieniać "parę" części. Z tego dzisiejszego dnia co przesiedziałem i prześledziłem komponenty co wyszły od ostatniego czasu od którego cokolwiek oglądałem to było by tak: ASUS P5E X38 - 665,00 zł E8400 3 Ghz 45nm - 630 zł OCZ 4GB DDR2 1000Mhz Platinum CL5 2x2GB - 482,00 zł (2x2GB bo chciałbym w przyszłości dorzucić kolejne 4GB) SCYTHE Mugen - 145,00 zł 1922 zł Pragnę dopisać że karty nie chce zmieniać bo raczej mi wystarczy bo w nic nie gram. Z tego co sie orientuje to zasilacz powinien uciągnąć tą konfiguracje. Interesuje mnie OC. Chciałem poznać wasze zdanie zanim coś kupię bo śledzicie na bierząco co sie dzieje w świecie komputerów :wink: IMHO nie potrzeba ci aż takiej płyty - bierz coś na P35 (Abit/MSI/DFI w cenie około 350zł - wydajność taka sama) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mattis Opublikowano 25 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2008 Ja proponuje płytke na P35 np jeśli chcesz dorższą to np Asus P5K-E wifi I reszta wporządku raczej:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...