Rosti Opublikowano 25 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2008 Witam ! Tak jak w temacie gdy odpalam programy takie jak Ai Suite lub PC Probe II wyskakuje mi blue screen i restart . Nie wiem co z tym zrobić właśnie zrobiłem format Windowsa ale problem mam nadal :mur: . Nie próbowałem jeszcze resetu biosu ale nie wiem bo myślę że to ma się nijako do programów !? Zależy mi aby Ai Suite działał ponieważ mam tam wypisane wszystkie napięcia między innymi ramu i wszystko jest bardzo szybko odświeżane. Są też narzędzia overclock z pod Windowsa ! Ps : Na wcześniejszym Windowsie wywalało mi b screen na core tempie ( tym starszym ) na nowym problemu nie było. Proszę o Szybką pomoc w tej sprawie ! Pozdrawiam Rosti. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Turek1233 Opublikowano 25 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2008 panel sterowania - narzędzia administracyjne - podgląd zdarzeń - znajdź o której ten błąd sie zdarzył i wklej jego zawartość tutaj. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rosti Opublikowano 25 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2008 Z tym będzie ciężko bo mam tego coś z ~2000 różnych raportów na starcie mam +10 z różnych aplikacji ( większość to komunikaty dotyczące antywirusa "aktywny" itp .... ) Dziś nawet podczas ładowania windowsa wywaliło mi b screena ( Mam nadzieję że to tylko kwestia oprogramowania a nie sprzętu! ). mam taki błąd między innymi w tych logach ( po włączeniu kompa wszytuje go do tego rejestru jak wystąpi b screen). Typ zdarzenia: Błąd Źródło zdarzenia: Service Control Manager Kategoria zdarzenia: Brak Identyfikator zdarzenia: 7000 Data: 2008-01-25 Godzina: 21:49:05 Użytkownik: Brak Komputer: Opis: Nie można uruchomić usługi Cardex z powodu następującego błędu: Nie można utworzyć pliku, który już istnieje. Aby znaleźć więcej informacji, zobacz http://go.microsoft.com/fwlink/events.asp w Centrum pomocy i obsługi technicznej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slow Opublikowano 25 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2008 Kolega mial to samo, przy uruchamianiu Asus Splendid.. ostatecznie wywalil programik. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rosti Opublikowano 26 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2008 Kolega mial to samo, przy uruchamianiu Asus Splendid.. ostatecznie wywalil programik. No tak ale wcześniej jakoś działał więc przyczyna musi być jakaś :mur: zależy mi na tym programie bo wygodnie się nim kręci z pod windowsa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B.A. Barracus Opublikowano 29 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Lutego 2008 ja tez mam problem z ta usluga Cardex tylko ze przy wlaczaniu FOX ONE - tez program od mobo do krecenia i ogolnie kontroli nad sprzetem. Tylko ze przez to (problem z cardex) jak wlaczam jakas aplikacje to po jakims czasie wywala mi bluescreena i resetuje sie komp. wywalilem ten program foxconna ale blad jest nadal:| prosze o pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...