mattis Opublikowano 26 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2008 Pewnie potrzbebował od zaraz pieniędzy i dlatego tak sprzedał tanio Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MaRuH Opublikowano 26 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2008 Hehe świetny zakup, gratuluje :) . Kupiłeś całego kompa w cenie GTX'a :), napisze jedno MASAKRA :-P . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quo Opublikowano 26 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2008 Gry oryginalne także były w zestawie? Najbardziej mnie ciekawi czemu ten koleś tak tanio sprzedał tego kompa B-) Gratuluje dobrego zakupu, prawie wszyscy myśleli że ta aukcja to jakiś wałek :-P ja sie go nie pytalem wiec nie wiem dlaczego cena taka desperacko niska gry byly wszystkie poza quake 4 ktorego nie znalazlem ( ale za to byl jeszcze 3dmark 06 full, GRAW 1 i GTI racing ) i dzieki za gratulacje sam sie kilka minut zastanawialem czy dzwonic do goscia, ale jak widac bylo warto B-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...