tomasz_lbn Opublikowano 26 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2008 witam, mam maly, w sumie nie szkodliwy problem ale siedze juz z pol godziny i nie wiem jak sie go pozbyc, mianowicie.. wczoraj zainstalowalem gre crysis, przez przypadek w instalacji wzialem "standardowa" i nie dosc ze mi zainstalowalo na c:\ProgramFi.... to w dodatku zainstalowalo mi jakis smiec do gry po sieciu, ktroy od razu odinstalowalem, ale swoje zdazyl namieszac, problem w tym ze gdy wlaczam komputer musze wybrac uzytkownika "siebie" bo tylko takie konto jest:) a chcialbym wrocic do normalnosci, czyli, wlaczam kompa i mam winde bez wyboru zadnych kont,moje pytanie: jak wylaczyc ten ekran z wyborem konta??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Komixx Opublikowano 26 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2008 (edytowane) Zapewne zainstalowałeś .NET Framework 2.0 zobacz czy w START/Panel sterowania/ Dodaj usuń programy.. jest tam .NET Framework.. jak tak to sprobuj go usunac i zrestartuj komputer..i napisz czy sie zmienilo Edytowane 26 Stycznia 2008 przez Komixx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
greg505 Opublikowano 26 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2008 start > uruchom> Control Userpasswords2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasz_lbn Opublikowano 26 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2008 Zapewne zainstalowałeś .NET Framework 2.0 zobacz czy w START/Panel sterowania/ Dodaj usuń programy.. jest tam .NET Frameowrk.. jak tak to sprobuj go usunac i zrestartuj komputer nie ma NET Framework 2.0 na liscie, instalowalem nie dawno NET Framework 2.0 (jakis program wymagal, ale to przed zmiana windy bo od paru dni mam swiezy sys.) i nie bylo czegos takiego, ale przypomniales mi o jednej rzeczy, tez na starym systemie cos chcialo instalacji Net framework 1.1 i tez mialem pozniej ekran z tym logowaniem, ale i tak zmienialem winde wiec to olalem. Moze ktos ma inne pomysly? moze poprostu gdzies w ustawieniach mozna wyl. ten ekran? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TigerA1 Opublikowano 26 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2008 start>uruchom>msconfig>zakładka boot.ini, tutaj zmieniasz co potrzebujesz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barat Opublikowano 26 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2008 A może Panel sterowania -> Konta użytkowników i zobacz czy są tam konta inne niż Twoje i gosć ... jak tak to te inne usuń/wyłącz :) Np NET instaluje sobie taki profil, który jest ukryty, ale powoduje mimo wszystko wyświetlanie ekranu logowania. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawex1983 Opublikowano 26 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2008 (edytowane) start>uruchom>msconfig>zakładka boot.ini, tutaj zmieniasz co potrzebujesz. Napewno nie. Chodzi o autologowanie. Najprościej ustawić je w programie TweakUI (Logon\Autologon - wpisujesz w okienku swoją nazwę profilu). W panelu sterowania\Konta użytkownika można też włączyć klasyczny ekran logowania, co przyspieszy uruchamianie systemu. Edytowane 27 Stycznia 2008 przez slawex1983 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasz_lbn Opublikowano 27 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2008 start > uruchom> Control Userpasswords2 kolega greg505 mial racje:) w "Control Userpasswords2" da sie wszystko ladnie ustawic, dzieki;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin.mb Opublikowano 13 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2008 (edytowane) Chciałbym skorzystać z tematu bo podczas logowania wyskakuje mi taka wiadomość >Logowanie Jak się tego pozbyć?? Instalowałem messenger i musiałem utworzyć tam konto ale korzystałem z niego <1minuty i usunąłem wszystko a wiadomość pozostała. Outlook sprawdzałem jest pusty na tym koncie pocztowym windows live również usunąłem wiadomości. Edytowane 13 Marca 2008 przez marcin.mb Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...