Marcin P Opublikowano 26 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2008 Witam serdecznie Przywiozłem sobie ze Stanów laptopa HP Pavilion dv (oznaczenie amerykańskie 9610us), natomiast oznaczenie europejskie 9000. Miał oryginalnie zainstalowaną Vistę. Przeinstalowałem sobie XP Home i nie moge nigdzie znaleźć sterowników do karty graficznej NVIDIA 7150M. Próbowałem ściągać ze strony NVIDI żaden nie działał, na jakimś amerkańskim forum znalazłem instrukcję jak instalowac ręcznie z modyfikacją pliku .inf ale wywalało mi błąd pod koniec instalacji i resetowało kompa. Może ktoś ma jakiś pomysł co zrobić skąd wziąć sterownik (znajomy w sklepie komputerowym nie znalazł nigdzie i stwierdził że najprawodpodobniej nie ma na XP do tej karty sterowników) Proszę o pomoc Dzięki Pozdrawiam Marcin Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sideband Opublikowano 26 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2008 Zainstaluj te które są w dziale 167.58 :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin P Opublikowano 26 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2008 Może pytanie wyda Ci się dziwne al ejestem kompletnym laikiem w komputerach. O jaki dokładnie dział i na jakiej stronie Ci chodzi? bo nie łapie do końca :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sideband Opublikowano 26 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2008 Sterowniki&Biosy masz temat forceware 167.58 :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin P Opublikowano 26 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2008 :D Teraz wszystko jasne ściągnę, spróbuję zainstalowac i dam znać czy chodzą Dzięki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...