ViralioN Opublikowano 27 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2008 (edytowane) Jeśli ktoś mógłby mi polecić tanią klawiaturkę scissors (taką jak w laptopach) z pełnym układem lub podobną, byłbym wdzięczny. Ostatnio znalazłem Easy Touch ET-373 MOTIVE X-FLAT. Wszystko fajnie gdyby nie jej oczointensywny biały kolor. Klawiatura ta po po około miesiącu (dwóch) została by zmuszona do zmiany ubarwienia na żółtopodobny. Budżet: około 60 zł. PS. Zastanawiam się także czy taka klawiatura (scissors), nadaje się do grania i czy nie lepiej kupić jakąś membranową z niskim skokiem? Edytowane 27 Stycznia 2008 przez ViralioN Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 27 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2008 BTC 6300. Tylko ona będzie chyba ciut droższa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ViralioN Opublikowano 27 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2008 A co z graniem na takiej klawiaturze. Nadaje się? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 27 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2008 Mamy juz temat o klawiaturach, to raz. A dwa: mam, gram i nie narzekam ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...