Bubby Opublikowano 17 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2003 Jakiś czas temu na forum zastanawialiśmy się co jest pod blachą MSI GF4 4200-TDx8. Dziś rano wyjąłem go ze swojego kompa bo testowałem grafikę brata i ziołem tylną blachę. Zrobiłem parę fotek i oto jest. Jak widać na RAMach jest zwykła biała pasta, czyli syf. RAMy są rzeczywiście SAMSUNGA 4ms. W sobotę jadę na giełdę więc kupie sobie jakąś pastę z prawdziwego zdarzenia. Wtedy zdejmę radiator i wykonam kolejne fotki z drugiej strony... BTW która pasta termo-przewodząca jest najlepsza?? Zwykle jak kupowałem to tylko na CPU to brałem taką srebrna w strzykawce i wystarczała. Ale wolał bym aby na moim GF4 była pasta najwyższej jakości... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 17 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2003 Nie wiele to da ale zawsze te 2-3 Mhz :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makakus Opublikowano 17 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2003 Syf jak syf, nawet niedokładnie pomalowane... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
McBenner Opublikowano 17 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2003 ja bym nie smarowal karty na jadrze inna pasta, bo moze ci sie zrobic spiecie i karta bedzie do wymiany. Natomiast na ramy mozesz spokojnie zrecznie je posmarowac. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 17 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2003 No lepiej nie nakładaj pasy na bazi esrebra :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
UfoK Opublikowano 17 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2003 Ja na swoją kartę nałożyłem paste na srebrze i jeszcze jakoś działa, a nawet jeśli się zepsuje to aż tak bardzo mi jej nie będzie szkoda, bo za nowa to ona nie jest. No i jest jeszcze na gwarancji. A najlepsza pasta to Arctic Silver 3. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...