DoctorPulse Opublikowano 28 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2008 Mam problem z dźwiękiem, w winampie jest ok, ale podczas startu/zamykania systemu dźwięków brak, na żadnych serwisach typu youtube.com czy wrzuta.pl dźwięku również nie ma, sterowniki zaktualizowane, głośniki to Logitech 5.1 lecz wykrywa je w systemie jako 7.1 . Windows 2k3, wcześniej na XP również wystąpił taki problem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
msb Opublikowano 28 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2008 Mam problem z dźwiękiem, w winampie jest ok, ale podczas startu/zamykania systemu dźwięków brak, na żadnych serwisach typu youtube.com czy wrzuta.pl dźwięku również nie ma, sterowniki zaktualizowane, głośniki to Logitech 5.1 lecz wykrywa je w systemie jako 7.1 . Windows 2k3, wcześniej na XP również wystąpił taki problem Rozumiem, że brak dźwięku systemowego? Czy instalowałeś jakieś zestawy kodeków? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DoctorPulse Opublikowano 28 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2008 (edytowane) subedit + codeki, ale wcześniej miałem te same zainstalowane i nie było kłopotu @edit uporałem się z kłopotem, występował konflikt między głośnikami a mikrofonem Edytowane 29 Stycznia 2008 przez DoctorPulse Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thezereus Opublikowano 3 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2008 mi nie działa mikrofon plz pomóżcie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...