bociczek Opublikowano 28 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2008 Gdzieś tu na forum wyczytałem, że da się w jakiś sposób podnieść swoje osiągi w smarku... Ale guglowałem, szukałem i nie znalazłem nic... Możecie mi powiedzieć o co chodzi z tym :mur: ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kvazi555 Opublikowano 28 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2008 (edytowane) ustawiasz LoD'a na wartosc ujemna i chyba tak rośnie wynik, mozesz jeszcze wyłączyć VSynca ale nie wiem czy to cos da. aha mozesz tez ustawic priorytet 3dmsarka na wysoki tylko nie czasu rzeczywistego. ale taka zabawa to nie jest chyba fun ;/ Edytowane 28 Stycznia 2008 przez Kvaz! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@TI Opublikowano 28 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2008 (edytowane) Wpisz w google 3dmark+tweaks .... nie będe ci podawał direct linków bo szukanie nie boli EDIT Albo żeby nie było że chciałem sobie nabić posta http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=90488 Edytowane 28 Stycznia 2008 przez M@TI Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bociczek Opublikowano 28 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2008 (edytowane) ustawiasz LoD'a na wartosc ujemna i chyba tak rośnie wynik, mozesz jeszcze wyłączyć VSynca ale nie wiem czy to cos da. aha mozesz tez ustawic priorytet 3dmsarka na wysoki tylko nie czasu rzeczywistego. ale taka zabawa to nie jest chyba fun ;/ LoD'a ? A co to? :P @ M@TI W tym linku są rzeczy oczywiste czyli czysty system itp. Akurat to wiem ;P. Ktoś tutaj pisał, że w którymś smarku wyciągnął 80k na 1x 6600GT i to mnie ciekawi jak to zrobił o.O Albo ktoś na identycznym sprzęcie jak ja i na nie kręconej 7300GT miał 3k pkt więcej w 2006 :| Edytowane 28 Stycznia 2008 przez bociczek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 28 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2008 mozesz jeszcze wyłączyć VSynca ale nie wiem czy to cos da.Oczywiscie, ze da - fps nie beda sztucznie ograniczane do 60. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bociczek Opublikowano 28 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2008 VSync wylaczony... W RivaTuner Mimpap LOD dałem na 3, ale to i tak TYLKO 3306pkt, a jakiś koleś miał 3k więcej :|. Nie wiem jakim cudem.... Zamieszczam screena Ide teraz spać, zobaczę jutro jeszcze co da się zrobić... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...