ula_wsc Opublikowano 28 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2008 (edytowane) Witam Myślę o zakupie monitora panoramicznego LCD do około 800zł Generalnie moja praca na komputerze sprowadza się do gg i internetu, aczkolwiek lubię też pograć i oglądać filmy Lubie duże rozmiary ( jestem mężatką więc bez głupich skojarzeń) na allegro widziałam monitory takie jak np: http://www.allegro.pl/item301355559_szok_c...s_22.html#photo Czy on się do czegoś nadaje?? może są ciekawsze rozwiązania w tej cenie?? Z góry sory jeśli w złym dziale, to mój pierwszy post wiec proszę o wyrozumiałość Edit:A co myślicie o tym http://www.allegro.pl/item303192499_monito...p222wa_22_.html podoba mi sie jego wygląd Edytowane 28 Stycznia 2008 przez ula_wsc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The SainT Opublikowano 29 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2008 (edytowane) Ja osobiscie polecam ci tą iiYamkę bardzo fajny panel. Sam go mam. Super wyświetla jak na taką kasę. Jedyne co musisz wziąć pod uwage to rozdzielczość. Panorama 22" pracuje nominalnie z 1680x1050 więc potrzebujesz lepszej grafiki np do gier. Bo ze skalowaniem obrazu bywa różnie i nie za ładnie to wygląda. Suma sumarum polecam ci tego panela za tę kasę nie ma nic lepszego ! Bierz iiYame masz przynajmniej miesiąc czasu na sprawdzenie bad pixeli bo obejmuje to gwarancja, w benq tak już nie ma jest tylko 7 dni od daty zakupu. no i iiyama ma 1xDVI i 1x D-SUB Edytowane 29 Stycznia 2008 przez The SainT Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ula_wsc Opublikowano 29 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2008 Dzięki za odpowiedzi . Poczekam jeszcze z wyborem do wieczora Co do karty graficznej to mam GF7800GT Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregu Opublikowano 29 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2008 (edytowane) a iiyama 2201 ma hdmi przez dvi...jest ciut szybsza, nie ma input laga, nie ma głosników ze skalowaniem to do rozdzielczosci 1280*800 w grach ładnie wygląda, niżej juz kiepskawo tyle ze jest ciut droższa... Edytowane 29 Stycznia 2008 przez Gregu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The SainT Opublikowano 29 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2008 twoje "ciut" to jest prawie 200-300zł. zależy w jakim sklepie i za 800 raczej nie znajdziesz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mielu Opublikowano 29 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2008 Polecam Benqu FP93GP bo w tej cenie nie ma nic lepszego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 29 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2008 Ten BenQ to świetny monitor, tylko dzisiaj go dostań... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kalbar Opublikowano 29 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2008 to może troszke nowszy benq od tamtego który zaproponował Mielu dobry czas reakcji, dobra jasność i kontrast i cena przystępna także ja bym się nie zastanawiał... http://www.skapiec.pl/site/cat/12/comp/77534 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 29 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2008 Wygląda nieźle, ale ma gorszą matrycę (TN vs MVA) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ula_wsc Opublikowano 29 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2008 Cena nie jest aż tak ważnym kryterium,jeśli opłaca sie dołożyć pare złotych (max do 1000zł) to dołoże,tylko pytanie czy warto ? Zdecydowanie bardziej mi sie podobają monitory bez głośników,chyba że zamaskowane gdzieś z tyłu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gmfriend Opublikowano 29 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2008 (edytowane) Bierz iiYame masz przynajmniej miesiąc czasu na sprawdzenie bad pixeli bo obejmuje to gwarancja, w benq tak już nie ma jest tylko 7 dni od daty zakupu. no i iiyama ma 1xDVI i 1x D-SUB tylko ze ta iiyama z allegro jest tania bo na dzień dobry ma uszkodzony piksel :D i WSV nie ma DVI Edytowane 29 Stycznia 2008 przez gmfriend Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregu Opublikowano 30 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2008 jak dla mnie to nie widze róznicy między dvi a d-sub...no może poza jednym, na d-sub dithering ciut lepiej wygląda na moim monitorze i przejscia tonalne tak nie drażnią Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dekar Opublikowano 30 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2008 Ten BenQ to świetny monitor, tylko dzisiaj go dostań...Nie ma problemu, dostępny choćby tutaj. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
killer805 Opublikowano 16 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2008 samsung 226bw lub 2232BW Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makthom Opublikowano 17 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2008 I co? Kupiłaś już monitor? Jeśli tak to jaki? A jeśli jeszcze nie kupiłaś to polecam http://www.digitalversus.com/article-358-2920-41.html Kosztuje 935 w Vobisie http://www.agito.pl/LCD_powy_ej_19_quot_/V...166.html?bid=39 Troszkę droższy ale jak najbardziej będziesz zadowolona. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ula_wsc Opublikowano 20 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2008 Tak,już kupiłam Samsunga 226BW Fejny jest tylko z rozdzielczościami bieda Mimo wszystko dziękuje wszystkim za wypowiedzi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 24 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2008 Co to znaczy, ze z rozdzielczosciami bieda? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...