ModdingKing Opublikowano 17 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2003 Jak w temacie a popre to tym że Wielki test bloków wodnych chyba odbędzie się na porównaniu tylko 3 twórców naszej rodzimej produkcji To jest -MATE -MIKO -CPC Jako jedyni postanowili wysłać bloki do mnie co mnie nie dziwi ale po co była ta cała afera i zgłaszanie swoich bloków i zapewnienia że bloki już wysłaliście BARDZO ŚMIESZY MNIE WASZE ZACHOWANIE DRODZY KOLEDZY !!!! Zaraz pewnie ten topic zostanie skasowany przez naszych drogich moderatorów ale musiałem to napisać ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3T0N Opublikowano 17 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2003 Jak w temacie a popre to tym że Wielki test bloków wodnych chyba odbędzie się na porównaniu tylko 3 twórców naszej rodzimej produkcji To jest -MATE -MIKO -CPC Jako jedyni postanowili wysłać bloki do mnie co mnie nie dziwi ale po co była ta cała afera i zgłaszanie swoich bloków i zapewnienia że bloki już wysłaliście BARDZO ŚMIESZY MNIE WASZE ZACHOWANIE DRODZY KOLEDZY !!!! Zaraz pewnie ten topic zostanie skasowany przez naszych drogich moderatorów ale musiałem to napisać ! heheehe CPC to nie ma nawet po co testowac , bo wiadomo jak wypadnei :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ModdingKing Opublikowano 17 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2003 Jak w temacie a popre to tym że Wielki test bloków wodnych chyba odbędzie się na porównaniu tylko 3 twórców naszej rodzimej produkcji To jest -MATE -MIKO -CPC Jako jedyni postanowili wysłać bloki do mnie co mnie nie dziwi ale po co była ta cała afera i zgłaszanie swoich bloków i zapewnienia że bloki już wysłaliście BARDZO ŚMIESZY MNIE WASZE ZACHOWANIE DRODZY KOLEDZY !!!! Zaraz pewnie ten topic zostanie skasowany przez naszych drogich moderatorów ale musiałem to napisać ! heheehe CPC to nie ma nawet po co testowac , bo wiadomo jak wypadnei :D ale jest i to jest jego wielki PLUS bo się nie wstydzi ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3T0N Opublikowano 17 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2003 Jak w temacie a popre to tym że Wielki test bloków wodnych chyba odbędzie się na porównaniu tylko 3 twórców naszej rodzimej produkcji To jest -MATE -MIKO -CPC Jako jedyni postanowili wysłać bloki do mnie co mnie nie dziwi ale po co była ta cała afera i zgłaszanie swoich bloków i zapewnienia że bloki już wysłaliście BARDZO ŚMIESZY MNIE WASZE ZACHOWANIE DRODZY KOLEDZY !!!! Zaraz pewnie ten topic zostanie skasowany przez naszych drogich moderatorów ale musiałem to napisać ! heheehe CPC to nie ma nawet po co testowac , bo wiadomo jak wypadnei :D ale jest i to jest jego wielki PLUS bo się nie wstydzi ! nooo tak - duuuuzy plus ! ale co z p3dziorem , ktory zapewnial ze bloczek przysle ??? chyba snap mial tez wysylac bloki swoje - ehhhhhhh to tak sam jest teraz, jak mielismy we wrocku robic testy - wszystko ladnie sie pisalo , ale nic nie wyszlo z tego - a szkoda , bo chetnie taki tescik bym przeprowadzil :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotr.y Opublikowano 17 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2003 no nie wiem skoro wszystko będzie pod jedna pompka i z nagrzewnicą to cpc może się nie okaze takie złe bo przecie jak zazwyczaj ktoś krytykuje to cały zestaw cpc zresztą nie wiedziałem nigdy testu samego bloczku tylko testy zestawu poczekamy zobaczymy mam jedynie nadzieję że wszystko będzie uczciwie przeprowadzone i jeśli cpc będzie troszke lepsze niż się wydaje to thorn (z całym szcunkiem) nie sfałszuje wyników i nie będzie promował produkcji bardziej przychylnej mu firmy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ModdingKing Opublikowano 17 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2003 p3dzior mówił że wyśle na 100% nawet potwierdzał mailem a Amoniak też mówił ale zaznaczył że jak skończy a o reszcie nawet nie wspomnę Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotr.y Opublikowano 17 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2003 we wrocku nie wyszło bo ludzie nie moga sie dogadać z terminem po za tym większość ma bloczki zinstalowane w kompie a to problem wyciagać je a potem nowu instalować :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotr.y Opublikowano 17 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2003 hehe właśnie się zorientowałem że temat przerzucono na oślą łączkę szybko działają te moderatory :) w ksze sobie dmuchać nie dają może boją się tego testu :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3T0N Opublikowano 17 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2003 we wrocku nie wyszło bo ludzie nie moga sie dogadać z terminem po za tym większość ma bloczki zinstalowane w kompie a to problem wyciagać je a potem nowu instalować :) mimo ze mam zmontowany bloczek na zapince home made (duzo regulacji zanim sie wymontuje i zamontuja ) to moge w kazdej chwili go wyciagnac i po klopocie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 17 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2003 we wrocku nie wyszło bo ludzie nie moga sie dogadać z terminemwrocław jest Twardy i ja wiem ze jeszcze sie dogadamy :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 17 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2003 to ładnie........... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ModdingKing Opublikowano 17 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2003 we wrocku nie wyszło bo ludzie nie moga sie dogadać z terminemwrocław jest Twardy i ja wiem ze jeszcze sie dogadamy :) we Wrocku jestem co tydzień należe do klubu tuningowego i studiuje we Wrocku, więc :) mam 100km to zaedwie 1,20 h drogi a pozatym SNAP może też wyślesz blok na test albo nawet mogę go odebrać we wrocku :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tHuNaR Opublikowano 17 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2003 To mozesz jeszcze o kilka dni przeloz "ostateczny termin" ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 17 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2003 we wrocku nie wyszło bo ludzie nie moga sie dogadać z terminemwrocław jest Twardy i ja wiem ze jeszcze sie dogadamy :) we Wrocku jestem co tydzień należe do klubu tuningowego i studiuje we Wrocku, więc :) mam 100km to zaedwie 1,20 h drogi a pozatym SNAP może też wyślesz blok na test albo nawet mogę go odebrać we wrocku :) A gdzie dokladnie, jesli mozna wiedziec?? Bo ja tez mam 100 km do Wroca! Na poludniu czy na polnocy, czy jeszcze gdzie indziej?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...