Skocz do zawartości
Lifeman

Hd 3850 Czy Cos Innego?

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, zamierzam kupic ta karte http://proline.pl/shop.php?prodid=GIGA+HD3850+512+256Z

Wziac to czy cos innego, zalezy mi na czyms w tych granicach za max 600?

Interesuje mnie tez ten procek

http://proline.pl/shop.php?prodid=CORE2DUO+E6750+2.66G

dobry wybor za ta cene?

Wiekszosc gier teraz jest supported by nvidia. Czy to ma jakies znaczenie jesli wybiore ati ?

Edytowane przez Lifeman

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ta grafika za mocna nie jest zastanowilbym sie nad 8600 gt sonic i podkreceniu jej, jesli grasz w wymagajace gry gf 8800gt tyle ze to juz 800zl a co do procka to moja sugestia w granicach do 600zl (cena e6750) to E8200 - wieksze mozliwosci OC

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ta grafika za mocna nie jest zastanowilbym sie nad 8600 gt sonic i podkreceniu jej, jesli grasz w wymagajace gry gf 8800gt tyle ze to juz 800zl a co do procka to moja sugestia w granicach do 600zl (cena e6750) to E8200 - wieksze mozliwosci OC

dokładnie zgadzam się z kolegą. Lepiej weź Palita GeForce 8600GT sonic+ i go podkręć ewentualnie. Jest to bardzo dobra karta graficzna. Poczytaj na forum, wielu użytkowników pozytywnie się o niej wypowiada. Chyba ze miałbyś pare stówek dorzucić. 8800GT chodzą już poniżej 800zł, także jeśli masz możliwość i bedziesz grał w nowe gry to kup GF 8800GT...

Procek? Również podpiszę się pod nosweratu: E8200 :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Co wy p........?! :blink: Porównujecie HD3850 do 8600GT? Toż to przecież zupełnie inna klasa i najwolniejszy 3850 zje na śniadanie najbardziej podkręconego 8600.

Moim zdaniem nie opłaca się brać tego Radeona... Jeśli masz 600zł to dozbieraj jeszcze 100 i tu: >link< masz całkiem przyjemnego GF8800GT, dużo wydajniejszy od Radzia.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Co wy p........?! :blink: Porównujecie HD3850 do 8600GT? Toż to przecież zupełnie inna klasa i najwolniejszy 3850 zje na śniadanie najbardziej podkręconego 8600.

Moim zdaniem nie opłaca się brać tego Radeona... Jeśli masz 600zł to dozbieraj jeszcze 100 i tu: >link< masz całkiem przyjemnego GF8800GT, dużo wydajniejszy od Radzia.

heh Dziobak to powiedz czym sie kierowałeś kupując sobie GF 8600GT ? ;> bo widzę w twoim podpisie że taką posiadasz...

Edytowane przez Kalbar

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W cenie do 600zl HD 3850 512MB jest najlepsza karta na rynku

To nie podlega zadnej watpliwosci , kumpel ostatnio ( tydzien temu ) gdzies kupil

GIGABYTE RADEON HD3870. 512

z Zalmanowskim cichym coolerem za 599zl

Obecnie jak lookam to te karty sa w cenie 650-690zl :/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Poszukuje w takim razie plyty glownej i pamieci do tego procka i karty. Koszt ŁACZyNY MAX 600zł

Nie zamierzam zmieniac sprzetu w najblizszym czasie, pewnie gdy juz bede chcial zmienic (za pare lat ;)) to i tak plyte glowna bede musial zmienic. Takze wybierzcie mi jakas plyte ktora pociagnie tego procka i karte (najtansza w miare dobra) i ramik do tego. Pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Poszukuje w takim razie plyty glownej i pamieci do tego procka i karty. Koszt ŁACZyNY MAX 600zł

Nie zamierzam zmieniac sprzetu w najblizszym czasie, pewnie gdy juz bede chcial zmienic (za pare lat ;)) to i tak plyte glowna bede musial zmienic. Takze wybierzcie mi jakas plyte ktora pociagnie tego procka i karte (najtansza w miare dobra) i ramik do tego. Pozdrawiam

OC będzie jakieś większe :?:

Mobo Abit IP35/DFI BloodIron/MSI Neo2-FR ~350zł

Ram OCZ/A-Data EE+/Patriot/Corsair 800 - omijać Geil ~200zł

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no skoro bede mial taki procek to chcialbym chociaz troche przykrecic ;D.

Mam dysk ata ktorego nie chce narazie zmieniac. Czy sa przejsciowki z ata na sata bo na tej plytce nie widze zeby bylo ata ;]

Edytowane przez Lifeman

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no skoro bede mial taki procek to chcialbym chociaz troche przykrecic ;D.

Mam dysk ata ktorego nie chce narazie zmieniac. Czy sa przejsciowki z ata na sata bo na tej plytce nie widze zeby bylo ata ;]

wiekszość płyt ma jeszcze jedno ATA, jednak jak spawara też jest na ATA to niewesoło

przelotki jakieśtakie były kiedyś ale różnie to działało

http://www.allegro.pl/item305762309_adapte...obra_rzecz.html

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wiekszość płyt ma jeszcze jedno ATA, jednak jak spawara też jest na ATA to niewesoło

przelotki jakieśtakie były kiedyś ale różnie to działało

http://www.allegro.pl/item305762309_adapte...obra_rzecz.html

Ok jakos sobie poradze z tym, najwyzej kupie jeszcze dysk. Wiec ta plytka ktora pawel zaproponowal daje rade :)?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ok jakos sobie poradze z tym, najwyzej kupie jeszcze dysk. Wiec ta plytka ktora pawel zaproponowal daje rade :)?

znaczy która? bo on zaproponował 3

Abit IP35/DFI BloodIron/MSI Neo2-FR

ja bym brał np DFI i OCZ

mam takie taniutko :-)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no ale przeciez na jedno ata moze podlaczyc i dysk i nagrywarke?

Ale jak będzie chciał coś na szybko nagrać to po ptokach, no i przy zgrywaniu z płyty bedzie mieliło - zawsze wygodniej osobno Edytowane przez Paweł666

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość majkel84

no ale przeciez na jedno ata moze podlaczyc i dysk i nagrywarke?

da sie, ale to najgorsze rozwiązanie z możliwych - dysk zwolni baaaardzo znacząco

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi