Skocz do zawartości
Jodlasty

MSI KT3V jest ten dzielnik 5/1 czy nie

Rekomendowane odpowiedzi

W niedziele kupiłem sobie tą płytke (315zł)i XP 1700+ 0308 (procek rewelacja- troche dziwny do jest ustawiony fabrycznie na 1,5v zamiast na 1,6v :))(260zł)

Jak ustawię FSB na 166 to w Sandrze pokazuje mi że AGP chodzi na 83 Mhz to w końcu jest ten dzielnik 5/1 na tej płycie czy nie, a może tylko Sandra żle pokazuje?

Ale miałem też pecha bo kupiłem Radka 9100 Sapphire i trafiła mi sie walnieta karta- kolory sie rozłażą że obraz wyglada jak na TV a nie na monitorze :(

No i będę musiał do wawy znowu pojechac

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wogole z msi sa niezle przekrety :? ja do tej pory nie wiem czy mam kt333 czy kt266a bo biosy sa te same do obu plyt - na nb spojrzalem to niby jest kt333 ale o kant (_|_) z tymi msi - nie kupie tego badziewu juz wuecej :?

btw: spojrzcie sobie na 6593 model - niby kt333

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie wiem co wy chcecie od MSi prędzej to Sandre rozbić o kant <font color="#FF0000">[ciach!]</font> bo bierze sobiw wyniki z gwiazd ....

Dokłądnie!!!!!!

Ile razy można pisać???? :evil:

Sandra nie odczytuje dzielników, ona zgaduje!

A dzielnika 5 nie ma tylko kt3-ultra - c (tylko ta wersja z "c").

Wg sanry u mnie jest ponad 90 na agp a na pci soć koło 46 więc się nei przejmuję, bo dzielnik mam ręcznie wymuszony i napewno jest!

No i kuna proszę o zamknięcie tego topicu bo mnie zaraz szlak trafi jak po raz 100 będę to samo pisał!!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hm , na stronce msi w tabelce odnosnie obslugiwanych prockow sa procesory z szyna 166 Mhz , wiec musi obslugiwac ten dzielnik a druga aprawa gdzi dostales procka 0308 z napiecem 1,5 ?

Kupiłem go na giełdzie w wawie jeszcze mi sprzedawca wmawiał że sie będzie żle kręcił

Ten procek ma połączone dwa skrajne mostki

czyli jak chce mu ustawic na stałe 1,6V to musze jeszcze połączyć środkowy.

I na 1,6V bo tyle mi pozwala podnieśc płyta chodzi bez łachy jako 2600+

Jak wreście połącze ten środkowy mostek to zobaczymy co się jeszcze z nie go do wycisnać :)

Myśle że te 1,5V to specjalnie ustawiła AMD żeby ludzie nie przetaktowywali tego procka za bardzo.....chyba

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...