Jodlasty Opublikowano 17 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2003 W niedziele kupiłem sobie tą płytke (315zł)i XP 1700+ 0308 (procek rewelacja- troche dziwny do jest ustawiony fabrycznie na 1,5v zamiast na 1,6v :))(260zł) Jak ustawię FSB na 166 to w Sandrze pokazuje mi że AGP chodzi na 83 Mhz to w końcu jest ten dzielnik 5/1 na tej płycie czy nie, a może tylko Sandra żle pokazuje? Ale miałem też pecha bo kupiłem Radka 9100 Sapphire i trafiła mi sie walnieta karta- kolory sie rozłażą że obraz wyglada jak na TV a nie na monitorze :( No i będę musiał do wawy znowu pojechac Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ToMo Opublikowano 17 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2003 Mi się wydaje ż jest bo to jest młodsze od MSi KT3Ultra2 a ona ma ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jodlasty Opublikowano 17 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2003 widział ktoś z was recenzje/testy tej płyty to niech zapoda linka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zembol Opublikowano 17 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2003 hm , na stronce msi w tabelce odnosnie obslugiwanych prockow sa procesory z szyna 166 Mhz , wiec musi obslugiwac ten dzielnik a druga aprawa gdzi dostales procka 0308 z napiecem 1,5 ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yeti 666 Opublikowano 17 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2003 A strona MSi tak to powinno być. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3T0N Opublikowano 17 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2003 wogole z msi sa niezle przekrety :? ja do tej pory nie wiem czy mam kt333 czy kt266a bo biosy sa te same do obu plyt - na nb spojrzalem to niby jest kt333 ale o kant (_|_) z tymi msi - nie kupie tego badziewu juz wuecej :? btw: spojrzcie sobie na 6593 model - niby kt333 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOBO Opublikowano 18 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2003 Ja składałem kompa z taką płytą 2 tygodnie temu i powiem że 1/5 nie jest dla niej problemem a wyniki z Sandry możesz o kant d.upy rozbić .... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRECIO Opublikowano 18 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2003 Kurde i poraz kolejny...czlowieku poczytalbys forum znalazlbys ze 15 razy odpowiedz na to pytanie!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ToMo Opublikowano 18 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2003 Nie wiem co wy chcecie od MSi prędzej to Sandre rozbić o kant [gluteus maximus] bo bierze sobiw wyniki z gwiazd .... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasir Opublikowano 18 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2003 Nie wiem co wy chcecie od MSi prędzej to Sandre rozbić o kant <font color="#FF0000">[ciach!]</font> bo bierze sobiw wyniki z gwiazd ....Dokłądnie!!!!!! Ile razy można pisać???? :evil: Sandra nie odczytuje dzielników, ona zgaduje! A dzielnika 5 nie ma tylko kt3-ultra - c (tylko ta wersja z "c"). Wg sanry u mnie jest ponad 90 na agp a na pci soć koło 46 więc się nei przejmuję, bo dzielnik mam ręcznie wymuszony i napewno jest! No i kuna proszę o zamknięcie tego topicu bo mnie zaraz szlak trafi jak po raz 100 będę to samo pisał!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jodlasty Opublikowano 18 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2003 hm , na stronce msi w tabelce odnosnie obslugiwanych prockow sa procesory z szyna 166 Mhz , wiec musi obslugiwac ten dzielnik a druga aprawa gdzi dostales procka 0308 z napiecem 1,5 ? Kupiłem go na giełdzie w wawie jeszcze mi sprzedawca wmawiał że sie będzie żle kręcił Ten procek ma połączone dwa skrajne mostki czyli jak chce mu ustawic na stałe 1,6V to musze jeszcze połączyć środkowy. I na 1,6V bo tyle mi pozwala podnieśc płyta chodzi bez łachy jako 2600+ Jak wreście połącze ten środkowy mostek to zobaczymy co się jeszcze z nie go do wycisnać :) Myśle że te 1,5V to specjalnie ustawiła AMD żeby ludzie nie przetaktowywali tego procka za bardzo.....chyba Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
airfox Opublikowano 18 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2003 wiem ze sandra se liczy dzielniki taktowania ale, jak to sie ma do stronik msi gdzie kt3 ultra nie posiada suportu dla prockow z fbs 166 ?? kt3ultra2 juz taki posiada :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...