vENiZE Opublikowano 1 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2008 Witam Sprzęt jak w sigu. System clean, w zasadzie góra miesiąc temu instalowany. FFDShow x64 + MPC HC x64. Problemu nie ma co rozlegle opisywać. Po prostu filmy 720p i 1080p nie odtwarzają się płynnie. Czy przyczyną jest zbyt słaby procek, system xp x64 po ROZSĄDNYCH cięciach nlitem (w co wybitnie wątpię) czy jakiś niezidentyfikowany obiekt latający :D ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 1 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2008 Problemem moze byc wlasnie proc. Odpalaja Ci sie z tego co pamietam 3 kodeki. Zerknij jakie masz obciazenie proca... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vENiZE Opublikowano 1 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2008 45% do 50% Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 1 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2008 Usun wszystkie kodeki i zainstaluj tylko CCCP http://www.cccp-project.net/ Moze to jakis konflikt miedzy kodekami Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vENiZE Opublikowano 1 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2008 Ściągnąłem, zainstalowałem i w ogóle mi nic nie chodzi :D CCCP działają z x64? Aktualnie miałem gołe FFDShow, stanowiące AFAIK trzon CCCP ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 1 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2008 Dzialaja Ja mam zainstalowane tylko je i http://www.free-codecs.com/download/Real_Alternative.htm I jakos odpukac wsio smiga ;] PS Odtwarzam WMP10 [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vENiZE Opublikowano 1 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2008 Kurde, nie chce mi się wierzyć, że Media Player Classic jest temu winny, ale wieczorem sprawdzę na innych playerach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 1 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2008 Media Player Classic tez odpalal z tego co pamietam The Kingdom 720p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robowsky Opublikowano 1 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2008 Ja odpalam w SubEdit-Player i wszystko śmiga :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vENiZE Opublikowano 1 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2008 ok pewnie cała bania tkwi w tym, że mój mpc jest x64, więc dzisiaj pobawię się w downgrade ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...