Piotrekplay Opublikowano 1 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2008 mam jeszcze pytanko a mianowicie co to za bloczek? i po jakiej cenie i gdzie można go dostać? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wookie85 Opublikowano 1 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2008 no wiec jest to bloczek.... Ybris ;D ps goooooogle.pl = http://www.ybris-cooling.it/product_info.p...3c41aec1e3aaf2b Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrekplay Opublikowano 1 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2008 chodziło mi o dostępność w Polsce ewentualnie testy (źle pytanko sformułowałem), jakieś opinie ale google zwłaszcza polskie o tym bloku milczy no nic pewnie w polandzie tego nie idzie dostać, bloczek wygląda świetnie no cóż... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 1 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2008 w usa nie dostaniesz a co tu dopiero w pl .... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...