JuLeK Opublikowano 6 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2002 Oczywiście nie chodzi mi o ten na 1.825V, tylko o jakiś wyższy :wink: Wie ktoś może jak uzyskać np. 2V..? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 6 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2002 Oczywiście nie chodzi mi o ten na 1.825V, tylko o jakiś wyższy :wink: Wie ktoś może jak uzyskać np. 2V..? Jaki zboczeniec :wink: A tak na serio to po co ? Tego celerona tylko na porzadnym WC pogonisz wiecej i nie potrzeba wyzszego napiecia niz 1.8V zeby odpalic go na 1.850Ghz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JuLeK Opublikowano 6 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2002 Chcę po prostu zobaczyć jak sie będzie przy takim napięciu zachowywał..? Może na powietrzu pujdzie więcej..? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Imperator Opublikowano 6 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2002 Julek jesli na 1.825 masz 1.6GHz to raczej wiecej juz ci nie pochasa Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...