yarq Opublikowano 21 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2003 Będę mało oryginalny ... nie monia zapakować avatarka! Jak dodaje link, albo przeglądaj i <akceptu> że obrazek musi mieć conajmniej 0kb ble ble ble ... Co trza zrobić, aby avatarek być ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 21 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2003 Będę mało oryginalny ... nie monia zapakować avatarka! Jak dodaje link, albo przeglądaj i <akceptu> że obrazek musi mieć conajmniej 0kb ble ble ble ... Co trza zrobić, aby avatarek być ?Powiedz cos wiecej: - w jakim formacie jest avatar - ile wazy kB - jaka uzywasz przegladarke - jaki rozmiar w px ma avatar Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yarq Opublikowano 22 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2003 Już sobie dałem radę ... wskazałem plik jpg, zamiast gif i stąd ten alert. Fałszywy alarm, ale dzięki za zainteresowanie :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 23 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2003 Już sobie dałem radę ... wskazałem plik jpg, zamiast gif i stąd ten alert. Fałszywy alarm, ale dzięki za zainteresowanie :PLudzie, yarq sie tu pojawił... koniec świata :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yarq Opublikowano 23 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2003 ej no ... wakacje mam, to chyba mogę ;] A tak na marginesie ... kiepska to perspektywa końća świata. Lisek! Nie dobijaj ludzi ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...