Sniper Opublikowano 18 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2003 Jak w temacie. Proszę o bardzo szybką odpowiedź !!! Musze kupić dzisiaj 2 takie !!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 18 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2003 a za ile Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sniper Opublikowano 18 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2003 Nie wiem za ile ale musze wiedziec czy to dobre jak pojde do sklepu :) Bo takie mają. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 18 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2003 jak nie sprawdzisz to sie nie przekonasz a jak beda syf,, to jeszcze tego samego dnia do sklepu i owiedz ze ci ich plyta nie wykrywa czy jakis inny kit i ze chcesz wymienic na inne... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 18 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2003 -CB3 - chyba dobre, poszukaj dokładnie na forum bo było o znaczeniach. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaz Opublikowano 18 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2003 Na ich temat bylo juz naprawde duzo topikow. Generalnie to one sa srednie - pojda na 170-180Mhz MAX Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kalwas Opublikowano 18 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2003 A mnie sie wydaje że to są jeszcze te stare dobre TCB3. te co brały udział wteście tweaka. Nowe są z z oznaczeniem DTL- TCB3 a tamte co chodziły ponad 200 to były CTL-TCB3. Jak sie myle to niech mnie ktoś poprawwi. Nie chce mi sie szukać tego na forum bo na 10000% to było pare razy wałkowane. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lechoo Opublikowano 18 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2003 Generalnie to one sa srednie - pojda na 170-180Mhz MAXMam u siebie takie pamięci (DTL-CB3, jednostronne) i chodzą cały czas na 178MHz na najostrzejszych timingach. Testowałem je także na 200MHz i też spoko działały, również na najostrzejszych timingach. Ogólnie w przypadku chipsetów Intela timingi są najłagodniejsze (trzymają się specyfikacji) i nie gwarantuję, że te pamięci będą tak samo szły na innych platformach. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grolshek Opublikowano 18 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2003 Testowalem te ktore maja D przed TCB3 .Kiszka jakich malo.Jedna 512 i dwie 256.Wszystkie chodzily tak samo.Nie wytrzymywaly 166 na najostrzejszych timingach,na najlzejszych i nap.2,85V dochodzily do 180.Wszystkie identycznie.Przypadkiem wpadla w moje lapki stara seria TCB0.....172 na najostrzejszych timingach i 2,75V.266 lepsze od 333.W zyciu juz Samsunga.A ile kosztowaly to nie wspomne.Wole juz Seitec kupowane jako no name w Action.Chodza jak w podpisie.190 na najostrzejszych i 200 na CL 2,5. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...