Gotri Opublikowano 4 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2008 (edytowane) Cześć mam problem kupiłem ostatnio nowy twardy dysk i mam problem z zainstalowaniem systemu..... Moja płyta główna to Asus A8N-SLI a nowy dysk twardy to Seagate Barracuda 160 sata... Ogólnie to problem wygląda tak podłączylem nowy twardy dysk (stary wypiąłem)w biosie wszystko jest ok...znaczy się bez większych problemów kąp wykrył nowy twardy dysk...wiec odrazu przystapiłem do instalacji systemu...na początku wszystko idzie łatwo i sprawnie, zacząłem instalke,utworzyłem nową partycje odrazu wykonałem szybki format i system zaczął sie instalowac.... I tu sie pojawił problem instalacja doszła do końca wszystko niby zainstalowało sie poprawnie i kap sie restartuje zeby dokończyć instalacje...po restarcie wyskakuje błąd systemu operacyjnego...i nic sie nie da zrobic :( prosze o pomoc Edytowane 4 Lutego 2008 przez Gotri Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 4 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2008 Wez wyedytuj ten post i popraw bledy. Ja ich robie duzo, ale u Ciebie wyglada to masakrycznie PS Napisz cala konfiguracje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 4 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2008 (edytowane) SŁOWNIK do łapy i napisz tego posta raz jeszcze POPRAWNIE!! Interpunkcja-przecinki by sie przydały. Sprawdź temperatury, napięcia (MIERNIKIEM), ramy (memtset albo goldmemory). EDIT: Za długo posta produkowałem... :P Edytowane 4 Lutego 2008 przez Grzechu_1990 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 4 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2008 olej zabawę w komputer i wróć do szkoły :) jak już wrócisz ze szkoły zrobisz co wyżej to pomyśl jeszcze nad poszukaniem badów na dysku btw nie wiem po co reinstlka zamiast sobie sklonować dysk i poprzestawiać partycje :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gotri Opublikowano 4 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2008 sory za błędy na szybko pisałem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ernik Opublikowano 4 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2008 a zapodales stery do SATA? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gotri Opublikowano 6 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2008 a zapodales stery do SATA? hmmm... nie...szczerze mówiac to jestem zielony w temacie SATA :/ to mój pierwszy dysk na tym złączu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leiber Opublikowano 6 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2008 no i napisz jaki blad ;) blue screen czy jakis inny no i moze dokladniej co zawiera ten blad/komunikat Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...