Skocz do zawartości
Enhancer

X2 5000+ Black Edition G1 Czy Inny X2 Brisbane A Może Windsor F3?

Rekomendowane odpowiedzi

ludzie kupujcie patrioty llk extreme edition - są najlepsze

warte każdej złotówki

LLK to juz dzis tylko gowno jest a nie najlepsze, a ze Tobie udalo sie trafic na starych porzadnych kosciach te llk to gratuluje...

Bardzo bym prosil jakies konkretny obrazek, potwierdzjacy parametry pamieci z pod windowsa. Zrzut z CPU-Z, Everest zakladka SPD itp

Sam wlasnie mam w rekach komplet (znaczy w kompie) znajomego, naczytal sie biedny takim farmazonow na temat jakie to LLK sa cudne no i kupil...

Teraz jest placz i lament, sprawdzal u siebie i dno, przyszedl do mnie i tez zero... Pamieci nie wstaja na DDR2 920 CL5 5-5-15 nie wazne na jakim napieciu (komplet 2x2GB) to juz kolejne z nowych patriotow ktore nawet 1000 nie potrafia zrobic, mam tez teraz OCZ Titanium EPP 2x2 i calkiem milo sobie smigaja na 1080 5-5-5-18 2,25V

Sory za OT

Edytowane przez lukasp

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bardzo bym prosil jakies konkretny obrazek, potwierdzjacy parametry pamieci z pod windowsa. Zrzut z CPU-Z, Everest zakladka SPD itp

przeciez tłumacze, ze nie mam windowsa. a pod linuxa nie ma podobnego do cpu-z programu

cpu-z pod wine nie moge odpalić.

mam tylko screeny z memtesta

te 4x2GB kręcą się lepiej niż tamte - bo teraz lece na 630 (1260 cl5) i stabilnie chodzi. !!!!!

słuchaj może we wrocławiu jest jakaś jedna hurtownia tego ramu i akurat jakaś seria się trafiła - nie wiem - stwierdzam tylko fakty

kupiłem ten ram bo widziałem opinie w necie - że się świetnie kręci - no i uzyskałem wyniki takie jak inni. może to zależy od plyty - może po prostu one sie dobrze kreca na amd. I have no f* idea...

Teraz jest placz i lament, sprawdzal u siebie i dno, przyszedl do mnie i tez zero... Pamieci nie wstaja na DDR2 920 CL5 5-5-15 nie wazne na jakim napieciu (komplet 2x2GB) to juz kolejne z nowych patriotow ktore nawet 1000 nie potrafia zrobic, mam tez teraz OCZ Titanium EPP 2x2 i calkiem milo sobie smigaja na 1080 5-5-5-18 2,25V

no widzisz to widocznie jest loteria jak z prockami....

w szczeście nie wierzę - widocznie hurtownia daje rade. przecież tych patriotów nie sprowadza miloin firm, tylko pewnie parę

magistrala na 315MHz mnożnik 8 i DDR 800 - takie mam ustawienia - korzystając z tych tabelek - których ja nie rozumiem :) - mozecie spobie sprawdzić ile mam MHz ego ramu .

w memtest wychodzi 1260 - inaczej tego sprawdzić nie moge

P.S. a moze mi powiecie dlaczego w biosie mi widzi 7,3GB ?

4GB widziało jako chyba 3,99 ale zeby 8 jako 7,3.... zresztą to mi się nie kalkuluje 1GB=1024MB - jak to sie liczy, że tego ramu jest mniej... zgłupiałem

Edytowane przez Enhancer

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi