Mumin Opublikowano 5 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2008 Witam. potrzebuje lapka do pracy. mialem kupic stacjonarny, ale cenowo laptop wyjdzie niewiele drozej, a bardziej takie rozwiazanie mi odpowiada. przeznaczenie: pisanie glownie, ale i net, muzyka, filmy. gral raczej nie bede, zadnych powaznych programow tez nie bede uruchamial (no moze poza pamieciozernym lexem). celuje glownie w HP, nie jestem przekonany do acerow, aristo itp. moje propozycje: HP 6720s DC T2370 (1,73G) 15.4 WXGA 1024/120 DVD+/-RW DL LS BT WLAN Free DOS - opis raczej ubogi, ale wiadomo co ma w srodku. nie wiem tylko czy ma bright view, wolalbym bez. Notebook HP Compaq 6720s, T5470, 1024MB, 80GB, DVD-RW, WLAN, DOS - to ma na pewno blyszczaca matryce, ale tez jest fajnie wyposazony. pytanie jeszcze mam tego rodzaju. czy nie lepiej kupic powiedzmy lapka z 512mb ramu i dokupic 1gb? jak to zamontowac? jakis serwis? czy jesli ktos sie tego podejmie to nie bedzie wiazalo sie to z utrata gwarancji? dziekuje za porady i pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrisJR Opublikowano 5 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2008 (edytowane) Ram do laptopa dolożysz samemu bezproblemowo, jak laptop ma na spodzie klapke pod którą są sloty to operacja zajmuje 5 min. Zazwyczaj nie wiąże się to z utratą gwarancji. Edytowane 5 Lutego 2008 przez KrisJR Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...