skulimka Opublikowano 6 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2008 (edytowane) Mam zainstalowanego w kompie Windowsa 2000. Gdy podłączę Fuji s5700 komputer go nie wykrywa. Zdjęcia mogę zrzucić tylko za pomocą oprogramowania do aparatu które jest kiepskie. Czy jest jakiś program którego mogę używać do zrzucania zdjęć na kompa, albo inny sposób na rozwiązanie tego problemu? Bardzo proszę o pomoc Edytowane 6 Lutego 2008 przez skulimka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbchp250 Opublikowano 6 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2008 z 6 lat temu mialem 2000 server... wiec tam bylo chyba tak... wchodzisz w start>ustawienia>panel ster.> narzedzia administracyjne>usługi i na liscie szukasz uslugi odpowiedzialnej za aparaty cyfrowe i skanery, domyslnie jest wylączona. Ktora to jest szukaj po opisach (ja nie pamietam) Usluge ta wlacz na stale. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 6 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2008 Nie sądze, żeby interfejs S5700 znacząco różnił się od mojego S7000, który jest wykrywany po prostu jako dysk wymienny. Win 2000 pewnie nie ma po prostu sterowników, które znajdziesz pewnie na CD Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaciekCi Opublikowano 6 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2008 Win 2000 pewnie nie ma po prostu sterowników, które znajdziesz pewnie na CD Albo na stronie producenta. ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...