badgerman Opublikowano 6 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2008 (edytowane) Witam - przeglądałem ofertę sklepu i natknąłem się na 2 procesory jak w temacie - zdziwiło mnie tylko to że wersja mocniejsza i wykonana w nowszej technologii jest tańsza jak słabszy model - i teraz pytanie - co ma w sobie takiego E6850 że kosztuje więcej od nowszego E8600 ? Edytowane 6 Lutego 2008 przez badgerman Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 6 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2008 Popraw bledy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kvazi555 Opublikowano 6 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2008 badgerman e8x00 jest w produkowany w niższym procesie technologicznym co za tym idze mniej materiału na niego potrzeba.. i jest tanszy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...