Mark18 Opublikowano 7 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2008 Witam. Mam nadzieje że takiego tematu nie ma jeszcze jesli jest to prosze aby mnie do niego skierowano. Wiece jaką paste byście proponowali, aby dobrze odprowadzala cieplo z proca? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buła81 Opublikowano 7 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2008 ale Cie zaraz objada........ :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasp Opublikowano 7 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2008 Witam. Mam nadzieje że takiego tematu nie ma jeszcze jesli jest to prosze aby mnie do niego skierowano. Wiece jaką paste byście proponowali, aby dobrze odprowadzala cieplo z proca? Ja uzywam pasty rybnej, czasami takze pasty do butow, kolor wedle uznania :lol: Nie no kolego nie zartuj ze takiego tematu nie bylo, bo kpiny sobie robisz. Z czolowki to AS5, Zalman zm-stg1, Coollaboratory liquid pro, etc Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczepoxx Opublikowano 7 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2008 ale Cie zaraz objada........ :lol: hahaha :lol: :lol: :lol: syte :D ----------------------------------------------------- a co do tematu to taka pasta co dobrze odprowadza cieplo z PRRRRooooCA to jedna z takich co podal lukasp. :) mozesz kupic nawet wszystkie, ale raczej ich nie mieszaj ... z pasta rybna gdyz nadmierne odprowadzenie ciepla moze powodowac uszkodzenie procesora :) pasty np: http://www.allegro.pl/item303038394_pasta_...an_zm_stg1.html http://www.allegro.pl/item305519216_arctic...dzaca_3_5g.html Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
valdi200 Opublikowano 7 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2008 STG1 lub AS5. Mam obie i polecam Zalmana STG1 bo nakłada sie o niebo lepiej (pędzelek w nakrętce) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 8 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2008 ja bym kupił termoprzewodzącą,, po rybnej mam zgagę Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gonzus Opublikowano 8 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2008 Smaruj paprykarzem :) A tak na serio polecam AS5,pasta naprawdę dobra.Łatwo się ją nakłada.. Polecam (sam mam ;) ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 8 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2008 Witam. Mam nadzieje że takiego tematu nie ma jeszcze jesli jest to prosze aby mnie do niego skierowano. Wiece jaką paste byście proponowali, aby dobrze odprowadzala cieplo z proca? Tak jest Pokieruje Cie wyszukiwarka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...