Ivnz Opublikowano 7 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2008 Witam Mam o jakiegoś czasu ww lapka. I szlag mnie trafia bo kurna jest strasznie podatny na ryski. Jestem strasznie wyczulony na punkcie zużycia każdej rzeczy którą kupiłem z własnej kieszeni. Jak można temu zapobiec? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
redjohnny Opublikowano 7 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2008 Witam Mam o jakiegoś czasu ww lapka. I szlag mnie trafia bo kurna jest strasznie podatny na ryski. Jestem strasznie wyczulony na punkcie zużycia każdej rzeczy którą kupiłem z własnej kieszeni. Jak można temu zapobiec? Polakierować klarem. Obkleić naelcedką. Nie używać. Kupić innego. Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Consi Pit Opublikowano 8 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2008 Możesz jeszcze spróbować kupić takie etui na lapka z piankowego materiału , ale na moim Asusie też szybko zrobiły się ryski . Zakleiłem jak poradził kolega wyżej i ....... olewam to bo co innego pozostaje ? . Ważne że działa ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...