michalak Opublikowano 18 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2003 Mam pytanie dotyczące bloku Swiftech, czy ten http://web-tec.pl/ocmaster/sklep/product_i...&products_id=38 blok sprawdzi się w chłodzeniu P4, bynajmniej nie chodzi tu o mojego 1,4 tylko 2,4 albo 2,66. Czy ktoś z forum takiego ma? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalak Opublikowano 18 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2003 te ****** to o.c.m.a.s.t.e.r (pisane bez kropek) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czyzyk Opublikowano 18 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2003 Dlaczego nie dale normalnie linka tylko tak motasz ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalak Opublikowano 18 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2003 bo słowo ocmaster jest "wyklęte z tego forum" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czyzyk Opublikowano 18 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2003 To lipa ....Blok kozacki ...ale nie wiem czy duzo lepszy od naszych polskich prdukcji Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mail'o Opublikowano 18 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2003 Czy ty widziałeś kiedyś swiftecha w środku ??? To dokładny odpowiednik polskiego CPC !!! Tragedia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 19 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2003 Czy ty widziałeś kiedyś swiftecha w środku ??? To dokładny odpowiednik polskiego CPC !!! Tragedia. Ale jest ladny, kolorowy i ma firmowy napis :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalak Opublikowano 19 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2003 ładny i kolorowy jest, ale na zdjęciach z ocmaster widać że w śrosku nie jest jak nasze cpc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!n Opublikowano 19 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2003 Pewnie mowa o innym bloku (nie mogę otworzyć tej stronki: You don't have permission to access /ocmaster/sklep/product_info.php on this server.), ale jeżeli tak w środku wygląda CPC: to ja wezmę z 10 sztuk :D :D :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalak Opublikowano 19 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2003 dokładnie o tym mówiłem bloku Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!n Opublikowano 19 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2003 dokładnie o tym mówiłem bloku Więc Wy uważacie, że ten blok będzie mało wydajny??? TEN blok porównujecie do CPC?!? Dajcie spokój :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 19 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2003 Hmm, kiedyś w testach blok swiftecha był lepszy od Maze3, więc chyba się coś komuś pomieszało. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!n Opublikowano 21 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2003 Najnowszy test tego bloku: http://www.ipkonfig.com/Reviews/LiquidCool...tech-MCW5000-A/ Barton 2800+ Idle: 33 st C Load: 37 st C Room Temp: 23 st C Ktoś jeszcze porówna ten blok do CPC ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mail'o Opublikowano 21 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2003 Ok, sory, chyba porównałem nie ten blok swiftecha (ten link jest do niczego). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 21 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2003 Ok, sory, chyba porównałem nie ten blok swiftecha (ten link jest do niczego). Zacznijmy od tego, że nie porównałeś bloku swiftecha, tylko jakiś inny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziober Opublikowano 21 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2003 Mam pytanie dotyczące bloku Swiftech, czy ten http://web-tec.pl/********/sklep/product_i...&products_id=38 blok sprawdzi się w chłodzeniu P4, bynajmniej nie chodzi tu o mojego 1,4 tylko 2,4 albo 2,66. Czy ktoś z forum takiego ma? Ten link po wpisaniu zamist gwiazdek wiemy co dalej nie działa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziober Opublikowano 24 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2003 Zrób coś ztym linkiem, plizzz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...