Nessay Opublikowano 18 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2003 Witam mam taki problem: Wpisuje adres strony http://osloskop.e-cho.pl IE wlącza ją na 1 sec wyswietla sie na górze pasek z napisem osloskop i wyłącza się przeglondarka... i koniec. U mojego kumpla ta strona działa co jest nie tak? nie qumam.... HELP! Ajuto, Na pomoc!, Hilfe! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 18 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2003 U mnie działa :P Zainstaluj sobie patche, SP1 ....i tak dalej ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 18 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2003 To Warez dla EDONKEYA :x Sux..... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nessay Opublikowano 20 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2003 U mnie działa :P Zainstaluj sobie patche, SP1 ....i tak dalej ;) To raczej podstawa..... System jest swierzy.... Macie jakies propozycje albo sugestie co to moze byc? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baltazaar Opublikowano 20 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2003 u mnie na orgimalnym ie 5.0 z win98se tez chodzi, a nie dawalem zadnych sp ani up-date ... wiec to nie to, ale nie zaszkodzi wywalic cookies, i inne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abramakabra Opublikowano 22 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2003 Umnie niektóre strony się same wylączaly jak mialem źle Jave zainstalowana. Rada: Zainstaluj Virtual Java Machine, raczej powinno pomóc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nessay Opublikowano 22 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2003 juz problem rozwiązałem... Miałem Popup blocker z Tweak-Xp on blokował mi tą strone :lol: dziwne, bo tam nie ma popup chyba, ze ta strona to wielki popUp ;> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...