phranzee Opublikowano 18 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2003 witam, ktora seria jest aktualnie najlepsza do krecenia ? moge dostac jiuhb 0302, 0308, 0309. ktory polecacie ? do tego 8rda+ druga sprawa - jaki wiatraczek :wink: ? co sadzicie o spire falconrock ii, zalman CNPS7000-Cu ? nie planuje ogniwa peltiera, ani wody (na razie :) ). pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!n Opublikowano 18 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2003 pewnie długo ten temat nie powisi... Kilka/dziesiąt topiców o tym było. Naprawdę wystarczy poszukać. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madmax57 Opublikowano 18 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2003 co do prockow tez teraz zmieniam i niewiem na co ... a co do chlodzenia to napewno nie Spire Falconrock II mam go i to nic specialnego, fakt jest duzy i cichy ale przykladowo w q3a mam 61 stopni wiec LIPA Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FatboY Opublikowano 18 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2003 Było !!!! Używaj przycisku szukaj ...... :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jodlasty Opublikowano 18 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2003 0308 I blok wodny :)))))) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxximuS Opublikowano 18 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2003 0308 I blok wodny :)))))) czytaj do konca posty ... pisze ze nie chce wody.. a co do Spier to u mnie sie nadspodziewanie dobrze sprawuje ...duzy cichy i nawet wydajny przy tym co w podpisie:)) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 18 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2003 BYŁOOO FEFNASCIE RAZY =SZUKaJ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paranoiq Opublikowano 18 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2003 Po 1: SZUKAJ (mimo iz nowy jestem, to tak robie zanim sie zarejestrowalem jeszcze,wiec tobie tez radze) Po 2: 302 Po 3: zalmana polecam, a z tanszych i cichych coolermastera Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phranzee Opublikowano 18 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2003 wiedzialem ze bedzie "szukaj" :) o poszczegolnych seriach byly tematy, ale nie bylo afair takiego porownawczego. a "szukaj" czesto uzywam :wink: jak na razie mysle o 0302. o ile spire jest za 50-60 to za ile jest zalman ? min byly tematy: - nowa seria JIUHB 0308 REWELACJA !!!!!!!!!! - XP1700+ JIUHB 0302 - UWAGA etc... wiec do konca nie jestem pewny. aha, jak juz 0302 to XMPW czy jak ? a 0308 to tylko RPFW ? pozdrawiam :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paranoiq Opublikowano 18 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2003 to jest ten caly z miedzi? na pewno 7000Cu? a nie 6000Cu? ten ostatni kosztuje okolo 150zl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...