gwidon Opublikowano 10 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2008 Siema all :-P mam taki problemos ze nie wiem ktora obudowe z tych dwoch wziac. Za coolermasterem przemawia to ze jest wiekszy i miesci sie w nim wiecej wentyli a za aerocoolem to ze jest ladniejszy i ma ciekawe rozwiazania (dyski) ale za to ma drzwiczki w lewa strone otwierana co mi nie na reke, bo komp stoi po mojej prawej stronie i trzebaby sie gimnastykowac. Ale za to przykrywala by napedy, a coolermaster chce czarny i bialy naped wygladalby nie fajnie na czarnym. Mozecie mi doradzic? Cenowo sa podobne i aerocool to juz max jaki chce wydac na obudowe!! prosze o rady ;) :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
omgwtf Opublikowano 10 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2008 Która ci się bardziej podoba... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
letrev Opublikowano 12 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2008 zerodegree może być cichsza i napewno będzie cieplejsza... CM dokładnie na odwrót ... sumą sumarum co byś nie wybrał i tak będzie bardzo dobrze :] PS. RC-690 ma USB i esata na górnej części obudowy więc jak wsadzisz to pod biurko może być bardzo niewygodnie żeby tam coś wsadzić... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...