omega red Opublikowano 12 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2008 Witam , w obecnym komputerze mam taki oto zasilacz : chieftec GPS -350EB-101A 350 wat , czy da rade następującym podzespołom athlon X2 5000 65 wat am2 płyta gigabyte pci express ( model chyba nieistotny ) geforce 8600 gt galaxy bez dodatkowej wtyczki zasilania 2gb ddr 2 dual channel 667 mhz 1 dysk twardy 2 napędy dvd ( jeden moge odpiąć bo jest mi zbędny a i tak nie zawsze czyta płyty) sound blaster zasilacz mam już 2,5 roku działa stabilnie i jest bardzo cichy , kupiony jako nowy , dodam jeszcze że sprzętu nie będe podkręcał Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djdrake Opublikowano 12 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2008 Nie bardzo rozumiem, masz już w kompie (pewnie od dłuższego czasu), a pytasz się Nas, czy pociągnie :D No ale skoro chcesz się umocnić w wierze, to pociągnie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
omega red Opublikowano 12 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2008 narazie mam inne części w kompie , brakuje mi tylko procesora który mam zamiar kupić w tym miesiącu , wolałbym miec pewność że wszystko będzie chodzić jak należy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
letrev Opublikowano 12 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2008 z palcem w d...... pociągnie... twój zestaw będzie ciągnął MAX 200W Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...