Lord_Master Opublikowano 13 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2008 (edytowane) Kupiłem ten zasilasz na aukcji ale niestety był bez kabli które są odpinane, osoba sprzedająca kabli nie ma Zasilacz wygląda tak : Kto wie gdzie można kupić takie kable lub ma je na sprzedaż zależy mi na 1xsata 1x molex Pozdrawiam Edit: czy mogę uruchomić dysk z innego zasilacza a mobo z tego be quieta Jak musiałbym je uruchamiać równo czy może wcześniej komp z dyskiem Edytowane 15 Lutego 2008 przez Lord_Master Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
letrev Opublikowano 13 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2008 LISTAN.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord_Master Opublikowano 15 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2008 (edytowane) Be Quiet odpisał że mam podać im adres to mi wyślą kable Do zamknięcia Edytowane 15 Lutego 2008 przez Lord_Master Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...