pbuda Opublikowano 13 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2008 Witam, Zakupilem sobie wreszcie nowego kompa. Czekam na jego odbior, ale z tego co wyczytalem na tym forum, chlodzenie mojej grafiki (Galaxy 8800gt) jest glosne. Chcialem od razu zamowic cos innego do chlodzenia i padlo na Accelero S1. Sek w tym, ze dostac to teraz to cud, dlatego chcialbym sie zapytac co w gaszczu innych produktow polecacie? Najlepiej by bylo, gdyby dalo sie sterowac obrotami, zeby nie bylo drogie i oczywiscie miedziane - chociaz tutaj akurat to nie jest priorytetem - przede wszystkim w miare ciche, wydajne i niedrogie (jakis sensowny kompromis). Dzieki z gory. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 13 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2008 VF900Cu? Chyba spelnia wiekszosc warunkow... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manieq1 Opublikowano 13 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2008 A podejdzie na ta karte pentagram xc70? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eyah Opublikowano 13 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2008 Poczekaj trochę jeszcze na 2 rewizje s1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pbuda Opublikowano 14 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2008 CD ROM ledwo dorownuje tej karcie jesli chodzi o glosnosc przy maksymalnych obrotach, a ta karta ciagle sie tak kreci... Nie wiem czy wytrzymam na rev2 Accelero :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eyah Opublikowano 14 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2008 w 2d na minimalnych obrotach (no może nie na minimalnych tylko na znośnych) karta wytrzyma czy się przegrzeje? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pbuda Opublikowano 14 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2008 Problem w tym, ze nie da sie regulowac obrotow - probowalem riva tuner 2.06 i nic. Poczekam na Accelero bo mi sie podoba, nie tylko ze wzgledu na cene :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxforce Opublikowano 14 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2008 Poczekam na Accelero bo mi sie podoba, nie tylko ze wzgledu na cene :) :banana: :banana: Dobry wybór. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...